Sari la conținut
Home » Blondul din Berceni, motanul care se plimbă pe la geamurile bucureștenilor din cartier

Blondul din Berceni, motanul care se plimbă pe la geamurile bucureștenilor din cartier

Povestea Blondului din Berceni, un motănel fără adăpost, a captat atenția comunității online din București. Acesta a fost văzut plimbându-se pe la geamurile locuitorilor din cartierul Berceni, căutând atenție și poate un pliculeț de hrană pentru pisici. O doamnă, impresionată de situația lui, a postat despre el pe rețelele de socializare, cerând ajutor pentru a-i găsi un cămin permanent.

Postarea ei a generat numeroase reacții din partea internauților, care fie ofereau hrană, fie erau dispuși să-l ajute să-și găsească o familie iubitoare, notează B365. Această mobilizare arată puterea comunității online în a face diferența pentru animalele fără stăpân, cum este și Blondul din Berceni, care acum speră la o casă iubitoare.

Sursă foto: Faebook PISICI – pierdute/găsite sau pentru adopție”

 Motănelul de la geamul bucureștenilor

Un motănel cu blana albă ca laptele și ochii albaștri, care pare să fi fost abandonat de fostul său stăpân, hoinărește prin cartierul Berceni din București, încercând să găsească un nou adăpost. Locuitorii din zonă l-au observat adesea la ferestrele blocurilor, căutând mâncare și atenție.

O doamnă din zonă a împărtășit povestea lui pe grupul de Facebook „PISICI – pierdute/găsite sau pentru adopție”, sperând să-i găsească un nou cămin.

Doamna care l-a pozat a spus că motanul este castrat și ar vrea acum să-i găsească o casă.

„La mine la bloc a apărut o pisică. Cred că a dat-o cineva afară. Stă și ea săraca și așteaptă la o vecină la geam. Am înțeles că este un motan castrat. Poate vrea cineva să-l ia acasă.

Locuiesc în Berceni, București”.