Sari la conținut
Home » Parteneriat între două mari companii: împreună pentru promovarea responsabilității față de animale

Parteneriat între două mari companii: împreună pentru promovarea responsabilității față de animale

 Organizația Eduxanima și Fressnapf România au format un parteneriat strategic pentru a promova protecția și bunăstarea animalelor. Fressnapf, lider pe piața europeană în comercializarea produselor pentru animale, s-a extins recent și în România, iar în acest context, cele două entități se concentrează pe educarea publicului despre importanța adopției și tratamentul etic al animalelor.

Un aspect important al colaborării este faptul că magazinele Fressnapf din România nu vând animale de companie, o practică dezaprobată de Eduxanima și partenerul său, PETA Germania. Scopul principal al parteneriatului este creșterea gradului de conștientizare cu privire la protecția animalelor prin campanii educative și activități de responsabilizare.

Respectarea drepturilor animalelor și adopția din adăposturi

Carmen Arsene, președintele Eduxanima, a subliniat necesitatea de a informa comunitățile despre respectarea drepturilor animalelor și despre adopția lor  din adăposturi.

„Apreciem foarte mult angajamentul Grupului Fressnapf față de protecția animalelor. Prin această colaborare, Eduxanima și Fressnapf își unesc forțele pentru a promova un mesaj clar: animalele merită respect, îngrijire corespunzătoare și un mediu de viață adecvat.

Ne propunem să informăm, în primul rând, comunitatea argeșeană despre importanța protejării lor și importanța adopției animalelor din stradă și din adăposturi”, a spus Carmen ARSENE, Președinte Eduxanima, potrivit comunicatului de presă emis.

Organizaţia  şi  România - împreunăpentru promovarea responsabilității față de animale /
Sursă foto: Facebook

Fericirea animăluțelor contribuie la bunăstarea generală a oamenilor

Crina Maria Doltu, reprezentantul Fressnapf România, a reiterat angajamentul companiei de a susține cauze nobile, afirmând că fericirea animăluțelor contribuie la bunăstarea generală a oamenilor.

„Ne dorim ca publicul larg să trateze animalele cu respect și empatie, să le acorde drepturile fundamentale la hrană, adăpost, siguranță și o viață tihnită. Ne stă în putere să ne alăturăm cauzelor nobile precum Eduxanima, și o facem cu drag și pricepere.

Pentru că animăluțe fericite înseamnă și oameni fericiți, și fiecare faptă bună și mână de ajutor joacă un rol important”, declară Crina Maria DOLTU, reprezentantul Fressnapf România.

„Suntem convinși că această inițiativă comună va avea un impact pozitiv asupra comunității și va contribui la crearea unei culturi a responsabilității față de animale”.

Această colaborare este menită să aibă un impact pozitiv asupra comunității și să încurajeze o cultură a responsabilității și respectului față de animale.