Sari la conținut
Home » Pofticioasă peste măsură, o pisică a rămas cu capul blocat … în conservă! A fost necesară intervenția Pompierilor

Pofticioasă peste măsură, o pisică a rămas cu capul blocat … în conservă! A fost necesară intervenția Pompierilor

Pisica pofticioasă. Luni dimineață, pompierii din Botoșani au intervenit pentru salvarea unei pisici care a rămas cu capul blocat într-o conservă. Incidentul s-a petrecut după ce un bărbat a cerut ajutorul echipei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani. Felina, aflată pe o stradă din municipiu, a găsit conserva cu hrană specială pentru pisici, dar, din păcate, a rămas blocată, incapabilă să se elibereze singură.

Pofticioasă peste măsură, o pisică a dat de necaz

„Pofticioasă peste măsură, o pisică a dat de necaz când a găsit o conservă cu hrană pentru feline pe stradă. Fără să stea pe gânduri, a bagat capul și rămas blocată”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

„Zgomotul făcut de pisică în încercarea de a se elibera i-a atras atenţia unui bărbat. Acesta şi-a dat seama că nu poate să o ajute şi a sunat la pompieri. Salvatorii din cadrul Detaşamentului Botoşani au intervenit rapid, demonstrându-şi abilităţile cu blândeţe şi profesionalism. După câteva momente tensionate, au reuşit să o elibereze”, conform ISU Botoșani.

 Oamenii cu suflet mare știu că fiecare viață contează și că animalele trebuie iubite și protejate

Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botosani
Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani – ISU Botosani

De asemenea, ei au declarat că pisica a rămas în grija celor care locuiesc pe strada Dobrogeanu Gherea din municipiul Botoşani şi va primi îngrijirile necesare.

„Totul s-a terminat cu bine pentru că oamenii cu suflet mare știu că fiecare viață contează și că animalele trebuie iubite și protejate”, au mai scris reprezentanții ISU Botoșani, care a publicat și imagini cu felina salvată.