Sari la conținut
Home » Activități de toamnă minunate pentru câini

Activități de toamnă minunate pentru câini

Toamna este în aer așa că dăm startul la activități de toamnă! De la plantațiile de dovleci la pătura toamnei care acoperă peisajul pădurilor și nu numai, acum este momentul să vă creați amintiri plăcute cu cățelul vostru preferat. Așa că împachetați un prânz de picnic, companionul  canin de încredere și participați la aceste activități de toamnă preferate pentru voi și câinele vostru.

Culesul de dovleci

Multe plantații de dovleci permit câinilor bine educați și ținuți în lesă să își însoțească părinții în excursiile de cules dovleci. Uneori, plimbările cu fân și distracția din labirintul de porumb sunt oferite ca parte a excursiei, așa că sunați înainte pentru a afla dacă locația preferată acceptă câini pe teren.

Dacă da, fiți respectuos și curățați după câinele vostru, aduceți multă apă proaspătă și răcoroasă și asigurați-vă că se aplică măsurile de prevenire a puricilor și căpușelor câinilor. Mulți câini au alergii sezoniere, așa că, dacă câinii dau semne de disconfort, puneți nevoile lor pe primul loc.

Prețuri în scădere pentru escapadele de toamnă

Toamna este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a planifica o mini-vacanță sau o vacanță prelungită în care sunt accepți câinii.

Una dintre activitățile plăcute este să vizitați un hotel cu mic dejun care acceptă animale de companie în „afara sezonului”.

Nu numai că prețurile sunt mai mici, dar, de multe ori, plajele, piscinele și alte avantaje suplimentare sunt disponibile, deoarece sezonul a trecut.  O plajă care acceptă animale de companie și o mulțime de trasee de plimbare, loc pentru o nouă aventură cu prietenul tău cel mai bun.

Concursuri de costume canine

Începeți să vă pregătiți acum pentru toate concursurile online și în persoană de costume de Halloween pentru câini care vor exploda atunci când frunzele se vor dispersa din copaci.

În primul rând, câinii trebuie să se simtă confortabil și în siguranță în orice costum ați alege. Pentru câinii mai puțin preocupați de modă, purtați o lesă, o bandană și o zgardă de toamnă sau cu tematică înfricoșătoare.

Activități de toamnă: Camping sau Glamping

activități de toamnă
Sursă foto: Glamping

Dacă vă place mai mult să stați în aer liber, luați în considerare o escapadă lângă foc cu câinele dumneavoastră. Toamna este una dintre cele mai bune perioade pentru a merge cu cortul: De la splendoarea frunzelor la mirosurile din aer, drumețiile abundă, iar un câine dornic este captivat de toate acestea.

Pentru cei care preferă să meargă pe mai puțin rustic, glamping ar putea fi ceea ce vă place. Glamping este o modalitate tot mai la modă de a căuta refugiu în aer liber, fără a fi nevoit să vă renunțați la confort complet. O combinație a cuvintelor glamour și camping, glamping își are originile în țările din Africa, însă popularitatea sa în state și în Europa este în creștere.

Etichete: