Sari la conținut
Home » Băile Olănești: acțiune de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

Băile Olănești: acțiune de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor

campanie de sterilizare susținută de primărie 2 /băile olănești

Din cuprinsul articolului

Primăria Orașului Băile Olănești, în parteneriat cu Tierhilfe Hoffnung Smeura organizează o nouă campanie gratuită de sterilizări pentru câini și pisici. Acțiunea se adresează animalelor care sunt deținute de locuitori ai orașului Olănești, dar și animalelor fără stăpân aflate pe raza localității. Campania gratuită este realizată cu sprijinul echipei de medici de la Smeura – Sterilizări gratuite – Câini & Pisici.

Campanie de sterilizare Olănești

Acțiunea se va desfășura marți, 22 octombrie 2024, în parcarea Bazei sportive Băile Olănești, situată pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 36.

Persoanele interesate pot face programări apelând numărul de telefon (și WhatsApp) 0742.097.940. De asemenea, Primăria a pus la dispoziție un număr de telefon de la care persoanele interesate pot afla informații despre această campanie: 0250.775.012.

„Vârsta minimă a animalelor, pentru a putea fi sterilizate, este de șapte luni. Nu hrăniți animalele în ziua intervenției.

Vă rugăm să aveți la dumneavoastră cartea de identitate pentru declarația de anestezie. Este necesar să asigurați transportul câinilor și pisicilor după intervenție, întrucât, fiind sub efectul anesteziei, nu vor putea merge”, au anunțat organizatorii campaniei.