Sari la conținut
Home » Cruzime fără limite! A otrăvit câinele vecinilor cu antigel pentru că era deranjat de lătratul patrupedului

Cruzime fără limite! A otrăvit câinele vecinilor cu antigel pentru că era deranjat de lătratul patrupedului

a otrăvit câinele vecinilor

Cruzime fără limite! A otrăvit câinele vecinilor. Un bărbat din Gherla a fost condamnat la o amendă penală de 3600 de lei pentru uciderea intenționată a unui câine prin otrăvire cu antigel. Incidentul a avut loc în februarie 2021, când bărbatul a otrăvit câinele vecinilor săi, un metis ciobănesc în vârstă de 7 ani, deranjat de lătratul acestuia, care îi supăra concubina. După otrăvire, bărbatul a încercat să repare situația oferind vecinilor substanțe veterinare, însă câinele a continuat să sufere, fiind necesară eutanasia.

Instanța de judecată a decis sancționarea bărbatului pentru infracțiunea de ucidere a animalelor cu intenție, conform legii.

„După câteva zile, persoana vătămată l-a acuzat pe inculpat că i-a făcut ceva câinelui, întrucât acesta se îmbolnăvise. Simțindu-se vinovat, inculpatul s-a dus la farmacia veterinară de pe str. Armenească din municipiul Gherla, de unde a cumpărat antibiotice și vitamine pentru a ajuta câinele bolnav, inculpatul predând persoanei vătămate medicamentele. Ulterior, persoana vătămată i-a reproșat inculpatului că i-a omorât câinele și l-a amenințat cu bătaia. În fine, inculpatul a precizat că regretă săvârșirea faptei și că dorește să se împace cu persoana vătămată însă nu are banii necesari pentru a acoperi prejudiciul cauzat”, a susținut clujeanul, conform documentelor cuprinse la dosar, citat de Știri de Cluj.

Etichete: