Categories: Lumea animalelor

IMPRESIONANT! Un actor celebru a dat viață unui film inspirat din realitate

IMPRESIONANT! Un actor celebru a dat viață unui film inspirat din realitate. El a dat viață unui film de animație inspirat din realitae. Animația spune povestea unei căţeluşe născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă.IMPRESIONANT! Lungmetrajul a fost scris de celebrul actor Anghel Damian și regizat de mama lui, Anca Damian, film ce a prins viață după cinci ani de muncă.Filmul de animaţie spune povestea Maronei, o căţeluşă cu nasul în formă de inimă născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atrăgătoare. Căţeluşa lasă urme profunde în vieţile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.Acest basm modern despre dragoste necondiţionată şi sacrificiu a fost scris de Anghel Damian şi regizat de mama lui.“Evident, mi-a venit ideea dintr-o întâmplare reală. Am salvat o căţeluşă de pe strada acum cinci ani de zile şi am încercat să o plasăm în diferite familii. Din această întâmplare am extras o poveste simplă şi am dezvoltat în ceea ce se numste astăzi. Până se ajunge la un concept final e destul de complicat şi după 5 ani de zile de la idee la premiera avem un film.”Anca Damian, regizor: “Este o poveste filosofică despre ce este fericirea, ce este iubirea, ce este viaţa. 60% din animaţie este făcută în Franţa, 10% în Belgia, 30% în România. A fost făcut foarte mult artizanal faţă de tehnica cu care se lucrează în mod normal.”Actriţa Olimpia Melinte este cea care i-a ”împrumutat” vocea sa căţeluşei Marona.Olimpia Melinte, actriţă: “A fost foarte emoţionant pentru mine pentru că, de fapt, călătoria asta a Maronei a fost şi pentru mine o călătorie, o călătorie şi o mare lecţie de iubire”.De la premiera lungmetrajului nu au lipsit nici colegii din serialul Vlad – care au venit să îi susţină pe Anghel Damian şi Olimpia Melinte, potrivit stirileprotv.ro.

Recent Posts

10 cele mai ușor de îngrijit animale de companie

Dacă vă plac pisicile, știți că, deși au o fire independentă, majoritatea felinelor nu sunt…

22 de minute ago

Hernia ombilicală la pisică: simptome, cauze, diagnostic și tratament

Hernia ombilicală este o deschidere în peretele muscular unde se află ombilicul (buricul). Hernia permite…

10 ore ago

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. „Într-un oraș civilizat, pot fi și ei civilizați”

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. Defilarea organizată de Școala de Dresaj Pro Dog…

11 ore ago

Asociaţia Chinologică Română: va fi omologat provizoriu internaţional Ciobănescul Românesc Corb

 Ciobănescul Românesc Corb. Cristian Ștefănescu, președintele Asociației Chinologice Române, a anunțat vineri, în cadrul competiției…

12 ore ago

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Iubitorii de animale și politicienii atacă „Legea masacrului”

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Lângă rețeaua de autostrăzi care străbate…

13 ore ago

130 de animale aflate în situații de pericol au fost salvate în luna august, fiind întocmite peste 180 de dosare penale

În perioada 1 - 31 august 2024, polițiștii structurilor pentru protecția animalelor au aplicat amenzi…

14 ore ago

Parteneri