Lumea animalelor

Încă o poveste ULUITOARE! Cum a reușit Gina să învingă moartea?

Încă o poveste ULUITOARE! Cum reușit Gina să învingă moartea? Marius Chirca a făcut publică încă o poveste uluitoare.Fondatorul Asociației Kola Kariola a povestit cum a reușit Gina să învingă moartea. Această cățelușă a fost găsită pe câmp într-o stare deplorabilă. Efectiv a fost „cusută cu sârmă”, legată și aruncată în câmp. Medicii au reușit să-i salveze viața, chiar dacă la început erau rezervați în privința ei.Dacă vă întrebați cum a reușit Gina să învingă moartea? Ei bine, a reușit „pentru ca a avut o armata de oameni lângă ea care au ținut piept tuturor piedicilor!”.„Era undeva la inceputul lunii noiembrie 2018. O poza si o poveste care pur si simplu ne-a socat! Am hotarat sa ajutam catelusa care din spusele oamenilor care au gasit-o fusese cusuta cu sarma, efectiv sarma trecuta prin labutele din spate si burta, legata si aruncata in camp. Era intr-o stare avansata de deshidratare, iar medicul era rezervat in privinta ei….am crezut ca o sa avem un alt caine paralizat in grija, insa Gina, asa cum am numit-o a luptat, a iesit invingatoare si mai mult, si-a castigat locul in familia care initial s-a oferit sa o gazduiasca provizoriu ( foster). Saptamani la rand familia Matache a mers la fizioterapie cu Gina, au luptat impreuna, iar Gina a stiut de ce trebuie sa nu se lase…a urmat inca o operatie, iar azi Ginuta merge perfect, traumele fizice au disparut, iar cele psihice incep usor usor sa dispara. De ce a reusit Gina sa invinga moartea? Pentru ca a avut o armata de oameni langa ea care au tinut piept tuturor piedicilor!Multumim medicilor, multumim intregii echipe si mai ales multumim Familiei Matache! ❤️ Te iubim Ginuta ❤️ #adoptanucumpara #situpotisalva”, a povestit Marius Chirca pe Facebook.

Recent Posts

10 cele mai ușor de îngrijit animale de companie

Dacă vă plac pisicile, știți că, deși au o fire independentă, majoritatea felinelor nu sunt…

35 de minute ago

Hernia ombilicală la pisică: simptome, cauze, diagnostic și tratament

Hernia ombilicală este o deschidere în peretele muscular unde se află ombilicul (buricul). Hernia permite…

10 ore ago

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. „Într-un oraș civilizat, pot fi și ei civilizați”

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. Defilarea organizată de Școala de Dresaj Pro Dog…

11 ore ago

Asociaţia Chinologică Română: va fi omologat provizoriu internaţional Ciobănescul Românesc Corb

 Ciobănescul Românesc Corb. Cristian Ștefănescu, președintele Asociației Chinologice Române, a anunțat vineri, în cadrul competiției…

12 ore ago

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Iubitorii de animale și politicienii atacă „Legea masacrului”

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Lângă rețeaua de autostrăzi care străbate…

13 ore ago

130 de animale aflate în situații de pericol au fost salvate în luna august, fiind întocmite peste 180 de dosare penale

În perioada 1 - 31 august 2024, polițiștii structurilor pentru protecția animalelor au aplicat amenzi…

14 ore ago

Parteneri