Categories: Lumea animalelor

LACRIMI! Povestea lui Zack iti va sfasia inima!

Cand Greg Heynen l-a cunoscut pe cainele Zack, o combinatie intre rasele Pit Bull si Labrador, antipatia animalului pentru barbat fost instantanee. Apoi, Greg s-a temut ca Zack nu este o companie buna pentru fetita lui abia nascuta si i-a spus asta si sotiei. Ce s-a intamplat, insa, dupa ce a adus-o acasa pe micuta i-a uimit pe cei doi parinti, dar si pe apropiati ai familiei.”Eu si sotia mea aveam caini inainte sa ne cunoastem si i-am adus in casa noastra dupa nunta. Cainele ei, Zack, m-a urat din prima clipa. Cand fetita noastra s-a nascut i-am spus sotiei ca daca are si cea mai mica reactie nepotrivita fata de fetita cainele va pleca. Am adus fetita acasa si ambii caini au mirosit-o si au lins-o, dand din cozi fericiti. Pe Zack l-am indepartat pentru ca o lingea fara pauza. Din acea clipa, Zack a devenit protectorul fetitei mele. Chiar si cand statea pe jos pe o paturica, Zack trebuia sa tina macar o laba pe patura.Zack a iubit-o pe fetita mea, iar cand a mai crescut si se ducea singura la culcare o conducea in pat si dormeau impreuna. Stia cand micuta mea trebuia sa se duca in camera ei si o astepta mereu pe scari”, povesteste, potrivit reshareworthy, Greg. In continuare, acesta relateaza, cu tristete, cum, Zack a fost otravit de copiii unui vecin. „Am avut cea mai urata zi din viata noastra. Am plans in hohote cand fetita mea si-a luat ramas bun de la Zack, in timp ce statea nemiscat pe podeaua din bucatarie. La ora 8.00 in acea noapte, fetita mea a urcat scarile sa se culce si atunci am realizat toti trei ce se intampla. Dupa cinci ani, Zack nu mai era acolo sa o conduca in pat. Ne-a privit cu panica si groaza. In acel moment, cainele meu, care o iubeste si el la fel de mult, dar care nu a fost atat de aproape de ea cum a fost Zack, s-a ridicat, s-a dus spre ea si a impins-o cu capul. A pus o laba pe o scara si a condus-o in camera ei, in timp ce fetita mea il tinea de gat. Pentru urmatorii sase ani, pana a murit, Sam a asteptat-o langa scari in fiecare noapte”, a mai povestit Greg.

Recent Posts

10 cele mai ușor de îngrijit animale de companie

Dacă vă plac pisicile, știți că, deși au o fire independentă, majoritatea felinelor nu sunt…

32 de minute ago

Hernia ombilicală la pisică: simptome, cauze, diagnostic și tratament

Hernia ombilicală este o deschidere în peretele muscular unde se află ombilicul (buricul). Hernia permite…

10 ore ago

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. „Într-un oraș civilizat, pot fi și ei civilizați”

Oradea: defilare cu câini în centrul orașului. Defilarea organizată de Școala de Dresaj Pro Dog…

11 ore ago

Asociaţia Chinologică Română: va fi omologat provizoriu internaţional Ciobănescul Românesc Corb

 Ciobănescul Românesc Corb. Cristian Ștefănescu, președintele Asociației Chinologice Române, a anunțat vineri, în cadrul competiției…

12 ore ago

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Iubitorii de animale și politicienii atacă „Legea masacrului”

Furie în Turcia: „Luați-vă mâinile de pe animalele noastre”. Lângă rețeaua de autostrăzi care străbate…

13 ore ago

130 de animale aflate în situații de pericol au fost salvate în luna august, fiind întocmite peste 180 de dosare penale

În perioada 1 - 31 august 2024, polițiștii structurilor pentru protecția animalelor au aplicat amenzi…

14 ore ago

Parteneri