Din cuprinsul articolului
Pisica ta miaună excesiv? Atunci când pisica ta miaună, acesta este modul ei de a comunica cu tine. Este posibil ca pisica dvs. să vă spună doar „Bună ziua, mă bucur să vă văd”, sau pot exista alte motive în spatele strigătelor lor. De obicei, pisicile nu miaună una la alta odată ce devin adulte. Ele își rezervă limbajul vocal unic doar pentru oamenii lor.
Pisica dumneavoastră ar putea să miaune excesiv pentru că îi este foame, îi este frică, este bolnavă sau când are nevoie de atenția și dragostea dumneavoastră. Există diferite sunete de mieunat pe care pisicile le scot în anumite momente.
Dacă pisica dumneavoastră miaună non-stop, poate fi foarte dificil pentru dumneavoastră să vă dați seama care este problema. Dacă sună ca și cum ar avea dureri, ar trebui să o duceți imediat la medicul veterinar. Uită-te la acest articol și află de ce pisica ta miaună excesiv.
Există o multitudine de explicații pentru care pisica ta ar putea să miaune constant. S-ar putea să fie bolnavă sau bolnavă, sau poate că vrea atenția ta. Următoarele sunt principalele motive pentru care pisica ta miaună non-stop:
Atunci când pisica ta îți caută atenția, poate fi foarte zgomotoasă și insistentă. Este posibil să fiți ocupat cu munca sau cu viața personală, dar ar trebui totuși să vă faceți timp pentru a petrece ceva timp de joacă cu pisica dvs. și să îi oferiți puțină dragoste. Pisica dvs. depinde de dvs. pentru dragostea și atenția dvs.
Ar trebui să vă propuneți să îi oferiți ceea ce are nevoie în fiecare zi. Dacă nu îi acordați pisicii dvs. suficientă atenție, cel mai probabil se va simți neglijată și va miauna mai mult. Această căutare de atenție ar putea duce la probleme de comportament la pisica dumneavoastră. Mai presus de toate, pisica dumneavoastră are și ea sentimente, iar dumneavoastră ați putea să o faceți să se simtă prost dacă o ignorați.
Atunci când pisica dumneavoastră se simte speriată sau amenințată, va miauna adesea mai mult. Acest comportament ar putea apărea dacă afară este o furtună sau focuri de artificii, iar lor nu le plac zgomotele puternice. Acest zgomot i-ar putea face să plângă sau să se ghemuiască și să se ascundă într-un colț.
Dacă amenințarea percepută este un alt animal, fie în casă, fie afară, este posibil să miaune pentru că se simte cu adevărat amenințat de celălalt animal. Dacă miaună din acest motiv, acest lucru poate deveni incontrolabil, potrivit allkindsvet.
Dacă tocmai ați adus un nou animal, cum ar fi o altă pisică sau un câine, în casă, pisica dumneavoastră se poate simți teritorială în ceea ce privește spațiul său și intimidată de această altă creatură cu care împarte spațiul. Această introducere ar putea să o facă să miaune în mod constant.
Atenție, atenție! Acum nu mai trebuie să te definești ca o „persoană iubitoare de pisică”…
În județul Buzău, un tânăr de 21 de ani din comuna Săgeata a fost reținut…
Un câine este cu siguranță cel mai bun prieten al omului. Este iubitor, amuzant și…
Noul animal de companie preferat în rândul românilor. Popularitatea tarantulelor ca animale de companie a…
Pisicile folosesc diferite gesturi și comportamente pentru a comunica atât între ele, cât și cu…
Primăria Cluj-Napoca, sub conducerea primarului Emil Boc, inițiază luni, 4 noiembrie, o campanie gratuită de…